Bakgrund
Fotograf: Johnny Franzén
Webbproduktion: Roxx Communication Group

Mässor

Runt om i landet finns det olika mässor inom jakt och skytte sfären i alla olika former av storlek och inriktning. Vi har valt att arbeta enligt följande när det kommer till exponering på mässor.

Årets stora händelse är Elmia Game fair i Jönköping, den mässan och Swedish Game Fair på Tullgarn turas om att hålla stor mässa vart annat år. När det gäller Elmia som vi anser vara det största evenemanget så väljer vi att exponera oss i egen regi i egen monter.
 Det året mässan inte hålls i Jönköping som Elmia Game Fair så hålls en på Tullgarn i Sörmland. Just på denna mässa har vi valt att alliera oss med vår i Stockholmsregionen största samarbetspartner, nämligen Walter Borg AB

Vidare i mässredovisningen så finns det en årligt återkommande mässa som vi inte missar och det är Bosjökloster i vackra vänliga Skåne. Just på denna mässa har vi valt att alliera oss med vår största i Skåne samarbetspartner, nämligen Holmgrens Vapen i Vinslöv.

Utöver ovan nämnda mässor så brukar vi i möjligaste mån försöka vara med på våra ÅF när de har typ butiksmässa, jubileum, eller annat jippo.

Kolvkam Sweden på Youtube Kolvkam Sweden på Facebook Aktuellt