Bakgrund
Fotograf: Johnny Franzén
Webbproduktion: Roxx Communication Group

Vänner

Kolvkam Sweden har ett stort antal trevliga och vänliga personer samt företag som vi under åren arbetat med, och är enormt tacksamma gentemot! Nedan ser ni några av dem som vi vill passa på och tacka för ovärderlig hjälp i alla tänkbara former!

En av dessa personer är min skolkamrat och nära vän, fotbollslegenden Klas Ingesson. Klas är definitivt den person som i inledningsskedet betytt mest för både mig och mitt företag. Inför vårt första besök på Bosjöklostermässan var jag lite tveksam till vårt deltagande, Klas tog då med mig till jakt- och TV-profilen Thomas Ekberg och hans högra hand Mikael Jägare. Det mötet med Thomas och hans familj har jag haft enormt stor glädje av!
Bland annat var det Thomas, Micke, och Klas förtjänst att vi fick möjligheten att delta i TV4+ jaktproduktioner vid ett par tillfällen, vi fick även vara med i kulisserna vid några av inspelningarna av dessa filmer. Detta var mycket lärorikt och vi knöt även i samband med mässorna ett stort antal kontakter som vi än idag har stor glädje av.

Nedan framgår några av våra samarbetspartners och även stora personligheter som vi på olika sätt valt att sponsra och eller samarbeta lite extra med, eller enbart vill passa på att tacka!

Företag

Torsbo Handels www.torsbohandels.com
Walter Borg www.walterborg.se
Holmgrens Vapen www.holmgrensvapen.se
Zeiss www.zeiss.se
Fotograf Johnny Franzén www.johnnyfranzen.se
Jaktbloggen www.jaktbloggen.com
Jaktfilm.se www.jaktfilm.se
Solsbo.se www.solsbo.se
Resinit  
Nordea Västervik  

Privatpersoner

Klas Ingesson
Mattias Lilja
Ted Karlsson
PO-Östergren
Rickard Gustavsson
Åke Gustavsson
Jan Landerdahl
Ingvar Norén
Rigmor Kjell
Tobias Åberg
Thomas Ekberg
Mikael Jägare
Mikael Tham
Dan Fridh

 

Utöver detta så har vi valt att på olika sätt gå in med sponsring till följande framstående skytt:
Stefan Nilsson, Olympisk Skeet.

Kolvkam Sweden på Youtube Kolvkam Sweden på Facebook Aktuellt